четвер, 23 вересня 2010 12:43

Рада довірила бютівцю Шевченку охороняти свободу слова

Рада довірила бютівцю Шевченку охороняти свободу слова
Верховна Рада обрала бютівця Андрія Шевченка головою комітету з питань свободи слова та інформації. За це рішення проголосували 373 депутати.

Під час розгляду цього питання розгорілася дискусія між бютівцями і "регіоналами".

Бютівці вимагали зняти це питання і перенести його розгляд на наступний тиждень у зв"язку з відсутністю подання на Шевченка від фракції.

"Регламентна норма вимагає, що підпис повинен бути голови фракції. Фракція це питання не розглядала. Ми нічого не маємо проти призначення Шевченка, але вимагаємо, щоб це було зроблено відповідно до регламенту", - заявив Андрій Кожем"якін.

У свою чергу Олег Ляшко заявив, що "подання від фракції немає, тому не треба купувати наших людей! Це банальне фарисейство, тому що приїжджає делегація ПАРЄ, і вони хочуть показати, які вони демократи. Ми обов"язково будемо за те, щоб Шевченко зайняв цю посаду, але давайте дотримуватися процедури ".

У свою чергу "регіонал" Володимир Ландик звинуватив БЮТ у тому, що він "чекає приїзду ПАРЄ, щоб сказати", що "регіонали" блокують призначення голови комітету зі свободи слова.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що бютівця Сергія Терьохіна звільнили з посади голови комітету податкової і митної політики.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Рада довірила бютівцю Шевченку охороняти свободу слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути