пʼятниця, 17 вересня 2010 16:42

Вибори вже сфальсифіковані - Тимошенко

Вибори вже сфальсифіковані - Тимошенко

Лідер партії "батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає від президента України Віктора Януковича негайно прийняти представників політради її політичної сили.

Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції в Києві.

"Я вимагаю, щоб Віктор Янукович негайно зустрівся з представниками політради нашої політичної сили для того, щоб ми мали можливість донести до глави держави наявну інформацію про недемократичні дії стосовно нашої політичної сили та покласти на нього персональну відповідальність", - сказала вона.

За її словами, якщо глава держави відмовиться від зустрічі, то це буде свідченням того, що він є ідеологом тих процесів, які відбуваються проти партії "Батьківщина".

Вона наголошує, що на сьогоднішній день вибори вже сфальсифіковані. Тимошенко нагадала, що більшість представників територіально-виборчих комісій входять до партій, які представляють коаліцію.

"Фактично вибори не треба проводити, а просто трійками проштампувати протоколи комісій. А ЦВК ухвалить рішення, яке необхідно Банковій", - додала вона.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вибори вже сфальсифіковані - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути