понеділок, 16 серпня 2010 18:29

Янукович роздасть губернаторам нагороди за "гасіння пожеж"

Янукович роздасть губернаторам нагороди за "гасіння пожеж"
До Дня незалежності президент України Віктор Янукович планує нагородити губернаторів. Про це він заявив закриваючи з ними селекторну нараду.

"Треба нагородити відзнаками до Дня незалежності, - сказав він звертаючись до міністрів.- Ви ж розумієте, люди зробили велику роботу. Деякі ризикували своїм життям".

Янукович сказав, що коли закінчиться спека, кабмін має підвести підсумки та відповідно готуватись до наступного року. Доручив першому віце-прем'єру Андрію Клюєву розробити пропозиції та розглянути на уряді підготовку до наступного спекотного сезону.

"За 2010, 2011, 2012 роки треба придбати необхідні прилади, техніку для подолання стихійних лих, у тому числі пожеж. Ви ж розумієте, дрібниць у цій справі немає. Треба приймати попереджувальні заходи. Цей рік показав, що ми сидимо на пороховій бочці".

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда зазначив, що з 17 серпня треба очікувати зниження температури. А вже 20 серпня температура впаде до +23, +27° за Цельсієм.

"Але це не значить, що пожежна небезпека зменшиться. Бо на сході та півдні опадів не буде. Після 25-го можна розраховувати лише на помірні дощі у деяких регіонах", - додав Кульбіда.

Крім цього, президент відмовився проводити військовий парад до Дня незалежності

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович роздасть губернаторам нагороди за "гасіння пожеж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути