Ексклюзиви
пʼятниця, 13 серпня 2010 11:40

Герман попрацює санітаркою в скандальному ніжинському інтернаті

Герман попрацює санітаркою в скандальному ніжинському інтернаті

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман буде доглядати за вихованцями Ніжинського інтернату для дітей з ураженням центральної нервової системи (Чернігівська область), які перебувають у реанімації.

"Ганна Герман сьогодні приїхала в лікарню і сказала, що попрацює тут за рахунок своєї відпустки, і ще кілька днів - за рахунок своїх вихідних", - проінформувало джерело в місцевій лікарні.

З 7 по 11 серпня в цій лікарні померли 4 дитини і один дорослий.

Як повідомили в прес-службі Міністерства охорони здоров'я України в четвер, "за попередніми висновками лікарів, у дітей вірусна інфекція з екзантемою (висипом), диференційована з герпетичною".

Крім того, 11-12 серпня з Ніжинського будинку-інтернату за попереднім діагнозом "гостра респіраторна вірусна інфекція" госпіталізовано 14 осіб.

У будинку-інтернаті проживає 72 людини. Інтернат знаходиться в системі Міністерства праці та соціальної політики України.

Президент Віктор Янукович доручив Генеральному прокурору Олександру Медведько до 29 серпня цього року провести перевірку причин смерті дітей в інтернаті.

Глава держави також доручив правоохоронним органам і Міністерству охорони здоров'я вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки дітей, які знаходяться в закладі .

Нагадаємо також, що перед відходом у відпустку 15 липня Ганна Герман заявила, що тиждень своєї відпустки планує використати для роботи санітаркою в лікарні для бідних.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Герман попрацює санітаркою в скандальному ніжинському інтернаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути