четвер, 05 серпня 2010 11:36

Революціонера Каськіва до Януковича привів Льовочкін?

Революціонера Каськіва до Януковича привів Льовочкін?

Депутат від НУ-НС Владислав Каськів упевнений, що в його співпраці з владою немає нічого протиприродного.

Про це він заявив газеті "Комерсант-Україна", коментуючи своє призначення главою робочої групи комітету з економічних реформ і національних проектів.

"Яке відношення має політика до реалізації проектів, яких країна чекає вже 20 років? Дай бог тим, хто нарешті це зрозумів, здоров'я, щастя і успіхів", - сказав він.

У свою чергу один із соратників Каськіва, перший заступник глави Держагентства з управління національними проектами Валерій Карпунцов заявив, що його призначенню сприяв нинішній голова АП Сергій Льовочкін.

"Влад знайшов підтримку в особі президента, попередньо знайшовши її у парламентарів, у тому числі у нинішнього глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна", - зазначив він.

"Коли ми стали цим займатися, ті ж Сергій Льовочкін та Юрій Мірошниченко (представник президента у Верховній Раді) знали про це і допомагали: хто порадою, хто якимись діями", - заявив Карпунцов.

"І коли Партія регіонів прийшла до влади, вони самі сказали: "Ми дамо вам зелене світло, а ви реалізовуйте", - додав він.

Карпунцов також зазначив, що ідея реалізації національних програм знаходила підтримку у колишнього прем'єра Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, що після призначення Каськіва президент провів з ним зустріч, в ході якої затвердив п'ять національних проектів, реалізація яких почнеться найближчим часом.

Водночас він відмовився розкривати їхній зміст.

"На жаль, я не можу розкрити їхню (схвалених Януковичем проектів) суть - це передчасно і невиправдано. Вони будуть розглядатися на засіданні комітету з економічних реформ, яке відбудеться в цьому місяці, там ми про них і розповімо", - заявив Каськів.

Зараз ви читаєте новину «Революціонера Каськіва до Януковича привів Льовочкін?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути