Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2010 11:30

У Азарова натякають, що ліси будуть і далі горіти

У Азарова натякають, що ліси будуть і далі горіти

При Кабміні створено оперативний штаб з координації діяльності центральних та регіональних органів виконавчої влади, які мають оперативно реагувати у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це під час засідання уряду заявив перший віце-прем"єр Андрій Клюєв.

"Україна потерпає від спеки. Від початку встановлення такої погоди було ухвалене рішення про необхідність посилення заходів з упередження можливих пожеж у лісах. Загроза пожеж залишається і міністерствам та відомствам місцевим органам виконавчої влади було поставлено завдання щодо запровадження протипожежених заходів, зокрема і у лісових масивах", - розповів він.

Клюєв наголосив, що міністерство оборони повинно приділити особливу увагу щоденному контролю стану складів, боєприпасів та озброєнь аби не допустити ситуацій, як у попередні роки у Новобогданівці та Лозовій.

Віце-прем"єр нагадав, що у Росії відбуваються численні лісові пожежі, які завдають значну шкоду державі та її мешканцям.

"Україна не має право стояти осторонь, тому президент України пообіцяв керівництву РФ надати підтримку у гасінні лісових пожеж. В РФ спрямовано два пожежних літаки АН 32. З існуючого резерву сил гарнізонів МНС в Чернігівській Сумській Харківській Луганській та Донецькій областях сформовано зведені загони, які зосереджено в районах, прилеглих до держкордону", - підкреслив високопосадовець.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Азарова натякають, що ліси будуть і далі горіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути