пʼятниця, 18 червня 2010 02:49

Ярослав Сухий повернувся в парламент

  Ярослав Сухий відмовився працювати губернатором Тернопільщини
Ярослав Сухий відмовився працювати губернатором Тернопільщини

Губернатор Тернопільщини 59-річний Ярослав Сухий написав заяву на звільнення за власним бажанням. Президент підписав. Сухий керував областю 71 день, залишаючись нардепом від Партії регіонів.

— Я звернувся до президента з проханням повернути Сухого на роботу до парламенту, — каже голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, 55 років. — Він ефективно працював у комітеті з соціальної політики і більше користі може принести тут.

За кілька годин на сайті Тернопільської облдержадміністрації написали: "Сухий продовжує працювати. Чутки про мою відставку є перебільшенням". Проте, вже ввечері на офіційному сайті глави держави з"явився указ про звільнення Сухого.

— Людина попробувала себе (губернатором. — "ГПУ") — бачить, не все получається, не вдалося сформувати команду, чи хтось заважав у цьому.

— А губернатор — це фінанси, економіка, соціальна політика, стихійні лиха, вибори, робота підприємств, — каже "регіонал" 49-річний Василь Грицак. — Він — ефективний народний депутат, вносить численні законопроекти.

Ходять чутки, президент хоче замінити керівників Одеської, Запорізької, Волинської, Львівської областей.



Михайло Цимбалюк став губернатором удруге


Губернатором Тернопільської області призначили 45-річного Михайла Цимбалюка. Із 20 березня цього року він працював начальником міліції Львівщини.

Цимбалюк уже працював головою Тернопільської облдержадміністрації 2004-го. Тоді президентом був Леонід Кучма, а прем"єром Віктор Янукович. Після помаранчевої революції Цимбалюка звинуватили у фальсифікаціях виборів. Нібито давав команду збирати відкріпні талони й голосувати за Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Сухий повернувся в парламент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути