Ексклюзиви
неділя, 21 березня 2010 17:56

У Ватикані поселився диявол

У Ватикані поселився диявол

У Ватикані поселився диявол. Так вважає головний екзорцист Римської католицької церкви Габріеле Аморт. Проявами біса священик вважає розбещення і сексуальні домагання, що останнім часом фіксують серед ченців та їхніх вихованців.

Диявол пустив коріння у Ватикані так глибоко, що деякі кардинали і єпископи не тільки загубили віру в Христа, вони стали поклонятися його вічному ворогові.

Аморт вважає, що педофілія, замах на Іоана-Павла ІІ, смерть офіцера Швейцарської гвардії, яка охороняє покої папи, - це справа нечистого.

Нагадаємо, що офіцер Естермана і його дружина загинули через вогнепальні поранення. Офіційний Ватикан повідомив, що подружжя застрелив підлеглий Естермана Седрік Торне, за те, що йому не дали медаль, на яку він претендував. Після злочину Торне сам наклав на себе руки. З цією версією багато хто не погоджувався. Естермана і Торне підозрювали у гомосексуальних стосунках.

Як повідомив Gazeta.ua пастор католицької церкви, Отець Павел Шнєгоцкі, присутності диявола він не помічав ні в Римі ні українських костелах.

"Взагалі поняття езорцизму дуже розмите. Процедура вигнання бісів настільки замістифікована, що багато священників не вірять в неї. Хоча церква офіційно визнає. Якщо священик не є екзорцистом, його ніколи не пустять у кімнату, де відбувається обряд. Я навчався у духовній семінарії в Аугсбурзі в Німеччині. Там не було ні сексуальних домагань, ні фізичного насильства. Чому отець Габріеле в усьому бачить диявола, я не знаю. Може, він краще знає", говорить священник.

Аморт говорить, що за своє життя він вигнав з людей 70 тисяч бісів.

Зараз ви читаєте новину «У Ватикані поселився диявол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути