Ексклюзиви
неділя, 21 березня 2010 16:28

"Свобода" вважає нинішню опозицію політичними імпотентами

"Свобода" вважає нинішню опозицію політичними імпотентами

Сьогодні близько півтисячі львів"ян зібрались під прапорами ВО Свобода в центрі міста. Маршем, під барабанний бій, вони пройшли від пам"ятника Степанові Бандері до пам"ятника Тарасу Шевченку. В руках несли плакати "Геть русифікацію", "Геть Табачника". Викрикували гасла "Бандера прийде-порядок наведе".

Радник лідера "Свободи" Юрій Михальчишин закликав львів"ян сформувати опозицію з людей з вулиці. Чинну опозицію він назвав політичними імпотентами.

"Сьогоднішня влада належить насправді антиукраїнським силам. Картонна опозиція з так званих демократів не може їм протистояти. Європа не має бажання допомагати нам подолати тоталітарний режим. Тому ми мусимо розраховувати лише на власні сили. Опозиція не прийде з парламенту. Вона прийде з народу", - заявив Михальчишин.

Депутат ВО Свобода Львівської обласної ради Ярослав Кравченко, як перший крок боротьби з чинною владою, назвав необхідність домогтися відставки міністра освіти Дмитра Табачника.

"Він казав, що їх (галичан-ред.) герої Бандера і Шухевич - наші вороги. А я запитую, а хто герої Табачника?! Троцький, Каганович? Чи можливо інша радянська еліта, яка плюндрувала життя українців? Він хоче запровадити зовнішнє тестування і навчання російською мовою, " потому, что детям востока украинский у язик не понятен". Я хочу сказати, що це - неправда. Абітурієнти з центральної України краще склали тест з української мови, ніж діти з Галичини",- підсумував Кравченко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вважає нинішню опозицію політичними імпотентами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

148

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути