Ексклюзиви
неділя, 21 березня 2010 10:17

Кличко нокаутував Чемберса у 12-му раунді

Кличко нокаутував Чемберса у 12-му раунді

У німецькому Дюссельдорфі в ніч на неділю, 21 березня, завершився бій між українським боксером-важковаговиком Володимиром Кличком і американцем Едді Чемберсом. Перемога в поєдинку дісталася Кличку, який відправив свого суперника в нокаут. Пряму трансляцію з Німеччини вів телеканал Інтер.

Кличко володів перевагою по ходу значної частини поєдинку і перегравав суперника за очками. Ключовий момент настав у 12-му раунді, коли Кличко відправив американця у важкий нокаут, після чого рефері зупинив бій і віддав перемогу українцеві.

Перемігши Чемберса, Кличко захистив титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Міжнародної боксерської федерації (IBF). З урахуванням бою проти Чемберса в активі 33-річного Кличка 54 перемоги, з яких 48 нокаутом, і 3 поразки.

Наступний чемпіонський бій, як очікується, Володимир Кличко проведе восени 2010 року. Його суперником стане росіянин Олександр Повєткін, який претендує на титул за версією IBF.

За матеріалами Лента, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кличко нокаутував Чемберса у 12-му раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути