Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2010 12:51

Азаров пообіцяв щастя для України за сценарієм Януковича

Азаров пообіцяв щастя для України за сценарієм Януковича

В основу роботи уряду будуть покладені цілі, визначені програмою президента України Віктора Януковича "Україна для людей".

Про це йдеться у повідомленні на Урядовому порталі з посиланням на прем"єр-міністра України Миколу Азарова.

Він зазначив, що виконання цієї програми дасть змогу суттєво покращити майже критичну соціально-економічну ситуацію. Головне завдання новоствореного уряду – повернути народу відповідальну, ефективну та справедливу владу.

"Якщо коротко: країна розграбована. Казна держави – порожня, економічний спад продовжується, державний борг – збільшився втричі, бюджет на 2010 рік – відсутній. Тому нам доведеться відновлювати Україну: кожну галузь, кожен регіон, і систему управління в цілому", - зазначив Азаров.

Він пообіцяв, що уряд докладе максимум зусиль, щоб Україна стала державою з "безумовним верховенством закону, без корупції і диктату "політичної доцільності", найбільш сприятливим інвестиційним кліматом для громадян і бізнесу. Щоб було забезпечено права і свободи громадянам в своїй країні і захист – за її межами.

Також це має бути держава, де не буде різкого майнового контрасту, а середній клас буде складати більше половини населення.

"Валовий внутрішній продукт на душу населення повинен бути на рівні, як мінімум, країн – нових членів Євросоюзу", - зазначив Азаров.

Він пообіцяв налагодити конкурентноздатну освіту, націлену на розвиток економіки знань, сучасну доступну медицину - від Києва до кожного села, енергозберігаюче і екологічне виробництво, продуктивне сільське господарство на рівні кращих стандартів, сферу послуг, що відповідає європейським стандартам.

"Найголовніше завдання на сьогодні – розробити і прийняти реалістичний бюджет. Саме через бюджет буде розпочато вирішення ключового завдання – ліквідації бідності", - наголосив прем"єр.

За словами Азарова, в основу бюджету буде покладено виконання закону про підвищення державних соціальних стандартів.

"Це зобов"язання ми брали перед громадянами і обов"язково його виконаємо", - додав він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Азаров пообіцяв щастя для України за сценарієм Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути