понеділок, 08 лютого 2010 19:20

Герман і Колесніков пояснили, як підбиратимуть нових міністрів

Герман і Колесніков пояснили, як підбиратимуть нових міністрів

Віктор Янукович при формуванні нового складу Кабінету міністрів керуватиметься не політичною доцільністю і квотним принципом, а умінням конкретної людини реалізовувати реформи, передбачені його передвиборною програмою, заявляє заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман.

"Не за політичною доцільністю, не за квотами, а лише за вмінням реалізовувати реформи. Я думаю, що Борис Вікторович (Колесніков) зі мною погодиться ", - сказала Герман на прес-конференції у понеділок в Києві, відповідаючи на питання про те, за якими принципами формуватиметься уряд.

У свою чергу Колесніков під час прес-конференції відзначив, що переговори про створення коаліції у Верховній Раді Партія регіонів розпочне відразу після визнання перемоги Януковича Центральною виборчою комісією.

"Я думаю, що розмови про антикризову коаліцію можуть відбутися після того, як ЦВК затвердить рішення, і Віктор Янукович стане президентом", - сказав він.

Колесніков, відповідаючи на запитання, чи має намір Янукович запросити кого-небудь з діючої урядової команди відповів, що люди ще в першому турі проголосували за те, що "нинішня влада повинна піти" і "запрошувати когось з команди Тимошенко, щонайменше, безглуздо, тоді виходить, що Янукович бився, щоб отримати крісло за всяку ціну - такого не буде, це неможливо ні політично, ні ідеологічно, ні по сенсу".

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Герман і Колесніков пояснили, як підбиратимуть нових міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути