Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2010 16:03

Снігопади паралізували Велику Британію

Снігопади паралізували Велику Британію
Сильні снігопади і низька температура паралізували рух у Великобританії.

За інформацією метеорологів, Британія переживає одну з найхолодніших зим за останні 100 років. Температура повітря знизилася до мінус 12 градусів за Цельсієм. Заморозки стали причиною порушень у роботі аеропортів, через ожеледицю і замети утворилися затори на дорогах.

У вівторок, 5 січня, було скасовано рейси з аеропортів у Манчестері і Ліверпулі, стався збій у розкладі руху потягів між Лондоном і Лідсом. На північному сході Шотландії через рясний снігопад закрито кілька автомагістралей.

Через проблеми в системі опалення, що розрахована на більш м"які погодні умови, було скасовано заняття в школах. Як повідомляє газета The Daily Mail, кожен десятий працівник використав заморозки як підставу продовжити "святкові канікули". Близько 3 мільйонів британців сьогодні не вийшли на роботу.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що сильні снігопади обрушилися на континентальну Європу, через що було скасовано сотні авіарейсів в Естонії, Німеччині та Польщі. Схожа ситуація спостерігається в Китаї, Південній Кореї і в Сполучених Штатах, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Снігопади паралізували Велику Британію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути