Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 14:56

Луценко агітує у Луцьку: "Тільки не "зек"!"

Луценко агітує у Луцьку: "Тільки не "зек"!"
Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко закликає прихильників демократичних кандидатів на посаду президента віддати свої голоси за Юлію Тимошенко з тим, щоб не допустити приходу до влади Віктора Януковича, "який поверне країну до домайданівського періоду".

Про це Луценко заявив сьогодні на прес-конференції у Луцьку.

"Остання ситуація, коли ми живемо в країні, де одна за всіх, а всі проти одної, вимагає від мене, як від політика, публічних заяв… Я тут, щоб звернутися не стільки до прихильників Тимошенко, скільки до прихильників інших лідерів демократичних сил - тих, хто за Яценюка, Гриценка чи за Ющенка, з єдиним закликом:

"Як би ви не ставились до Тимошенко, яка, як і кожен політик, робить помилки, мусимо розуміти – перемога Януковича розвертає Україну до домайданівських часів. Відтак кожен голос, який використовується не на підтримку Тимошенко, збільшує шанси Януковича. Позиція "Народної самооборони" звучить просто і доступно: тільки не "зек", - сказав Луценко.

Продовжуючи тему, він зауважив, що на сьогоднішній день є абсолютно зрозумілими результати першого туру: в друге коло виборів вийдуть Янукович і Тимошенко.

За словами Луценка, сьогодні політтехнологами Януковича розроблена стратегія на зменшення результатів Тимошенко шляхом відтягування "національно-демократичних голосів по різних кандидатах, навіть навіювання розчарувань нашому виборцю, аби він не голосував взагалі".

"Їхня мета добитися більше 10% розриву у першому турі, що є достатньо серйозним психологічним бар"єром для віри в перемогу (мається на увазі перемоги Тимошенко) в другому турі.

Моя мета – нагадати українцям, що на трьох передвиборчих кампаніях проєвропейські, проукраїнські сили набирали на 5% більше кожного разу. Це було у 2004 році на президентських виборах, у 2006, у 2007 році – на парламентських.

Отже, сумніватися у перемозі українських демократів не варто", - зазначив Луценко, додавши при цьому, що саме з метою, щоб збити такий настрій у суспільстві – сьогодні об"єдналися штаби Януковича і Ющенка - і призвести до більш серйозних, ніж логічних 7-8% відставання у першому турі, для пані Тимошенко".

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Луценко агітує у Луцьку: "Тільки не "зек"!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути