Ексклюзиви
четвер, 24 грудня 2009 08:11

Черномирдін сумнівається, що Тимошенко вийде у другий тур

Черномирдін сумнівається, що Тимошенко вийде у другий тур
Екс-посол РФ в Україні Віктор Черномирдін заявив, що лідер Партії регіонів Віктор Янукович вийде до другого туру президентських виборів.

Про це він заявив в інтерв"ю газеті "Известия".

"Я думаю, у першому турі не переможе ніхто. Янукович, без сумніву, в другий тур пройде. А ось хто буде другим?", - сказав екс-посол.

"Дуже швидко додає Сергій Тігіпко - кмітливий, розумний, підготовлений. Він працював в уряді, був віце-прем"єром, очолював Нацбанк. Він набирає голоси, але, напевно, він пізно почав", - заявив Черномирдін

Втім, екс-посол додав, що "прогнозувати в Україні неможливо".

"Тігіпко пізно почав"

"Якщо врахувати, що багато українців не визначилися, за кого вони будуть голосувати, результати можуть бути самими непередбачуваними", - зазначив він.

Черномирдін розповів також про те, як він був призначений послом в Київ.

"Навесні 2001 року я був депутатом і як раз їхав в Думу. Подзвонив Путін, попросив заїхати. Сіли, він відразу, без підготовки: "Хочу запропонувати тобі послом в Україну", - сказав він.

"Я був настільки ошелешений, тому що мені б і у сні не наснилося, що я можу бути послом. Кажу, а раптом Кучма скаже, що я йому небажаний, адже ми один одного добре знали", - зазначив Черномирдін.

"На що Путін мені розповідає, що вже встиг переговорити з Кучмою, і той тільки запитав: "А що, він погодиться?". І я погодився відразу і беззастережно. Тому що розумів всю важливість гарних відносин наших країн", - заявив екс-посол .

За словами Черномирдіна, вісім років роботи послом пролетіли непомітно. "І ставилися до мене там більше як до Черномирдіна, а не як до посла", - сказав він.
Інтерфакс-Україна
Зараз ви читаєте новину «Черномирдін сумнівається, що Тимошенко вийде у другий тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути