вівторок, 15 грудня 2009 11:57

Рада виділила на 400 "грипозних" мільйонів менше, ніж хотіла Тимошенко

Рада виділила на 400 "грипозних" мільйонів менше, ніж хотіла Тимошенко

Верховна Рада України виділила 608 млн.грн на боротьбу з епідемією грипу.

За відповідний законопроект "Про внесення змін до Закону" Про Державний бюджет України на 2009 рік "(стосовно фінансування заходів щодо боротьби з епідемією грипу)" N5383 проголосували 246 народних депутатів: 152 депутата від БЮТ, 45 - від НУНС, 27 - від КПУ, 19 депутатів від Блоку Литвина і 3 позафракційних.

Спочатку законопроектом, поданим депутатами від Партії регіонів, пропонувалося виділити на боротьбу з епідемією 200 млн.грн. При розгляді законопроекту в другому читанні 232 народних депутати підтримали поправку, яка збільшує цю суму до 608 млн.грн.

Нагадаємо, на сьогодні в ряді регіонів України різко погіршилася епідемічна ситуація. Так, за останню добу кількість регіонів, у яких перевищено епідемічний поріг захворюваності на грип і ГРВІ, збільшилася майже в два рази - до 13. Ще 13 грудня таких регіонів було сім.

Голова уряду Юлія Тимошенко вимагала від Ради 1 мільярд гривень на боротьбу з епідемією. Для порівняння, на всі проекти Євро-2012 у 2010 році держава планує виділити 6 млрд грн.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Рада виділила на 400 "грипозних" мільйонів менше, ніж хотіла Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути