середа, 09 грудня 2009 13:13

Футбольні спеціалісти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"

Футбольні спеціалісти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"

Напередодні матчу "Динамо" - "Барселона" відомі футбольні фахівці поділилися своїми прогнозами на цей поєдинок.

Ігор Кутєпов, екс-воротар "Динамо", 1:0.

"Хотілося б, звичайно, перемоги з потрібним рахунком. Але з таким грізним суперником, як "Барселона", домогтися цього буде дуже складно. Каталонці можуть обіграти будь-яку команду як вдома, так і на виїзді. Щоправда, і програти теж можуть несподівано, що й продемонстрували в цій Лізі чемпіонів у протистоянні з "Рубіном".

Нашим козирем, окрім підтримки трибун, може бути тільки самовіддача. Тому що в індивідуальній майстерності наші футболісти поступаються підопічним Гвардіоли. Хотілося б, щоб і везіння було на нашому боці, без нього в сучасному футболі важко домагатися високих результатів. А ще побажаю нашим хлопцям постаратися не допускати помилок. Кожен повинен зіграти по максимуму".

Сергій Мізін, екс-півзахисник "Динамо", 1:0.

"Головне, щоб кожен гравець у складі киян в майбутньому поєдинку був готовий до самопожертви. До того ж, тільки перемога дозволить хлопцям піти у відпустку в гарному настрої. Сподіваюся, що і погода буде гіршою. Все-таки клас виконавців "Барселони" вищий, а погані погодні умови можуть нівелювати цю різницю. Технічним іспанцям важко буде діяти у своєму стилі на важкому газоні.

Також необхідно постаратися не дати вільно зіграти середній лінії "гранатово-синіх", дисципліновано діяти в обороні, як можна менше помилятися. Тільки в тому випадку, якщо кожен "динамівець" проведе свій найкращий матч і віддасть всі сили, ми можемо розраховувати на перемогу".

Павло Шкапенко, екс-півзахисник "Динамо", 1:1.

"Думаю, що голи в цей вечір будуть як в одні, так і в інші ворота. Звичайно, "Барселона" у кожному матчі грає тільки на перемогу, але в цій зустрічі провідні виконавці іспанського гранда підсвідомо можуть поберегти себе. По-перше, гостей цілком влаштує нічия, а по-друге, через погоду поле може бути досить важким.

Наші ж футболісти, напевно, будуть йти вперед, шукати щастя біля чужих воріт. Дуже важливо, щоб наші гравці були добре готові фізично. Тільки пресинг протягом усього поєдинку і характер наших футболістів допоможуть досягти бажаного результату. Потрібно постаратися не давати дихати гравцям середньої лінії суперника, накривати їх на кожній ділянці поля. Тільки б сил вистачило..."

"Команда"

Зараз ви читаєте новину «Футбольні спеціалісти зробили прогноз на матч "Динамо" - "Барселона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути