Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2009 08:48

Спільна партія Тимошенко і Януковича називатиметься "Єдина Україна" - Яценюк

Спільна партія Тимошенко і Януковича називатиметься "Єдина Україна" - Яценюк

Кандидат в президенти Арсеній Яценюк попереджає, що якщо не буде розпущено парламент, Тимошенко і Янукович об"єднаються.

"Я підкреслює, що оточення Віктора Януковича і Юлії Тимошенко робитиме все для того, щоб після виборів залишилася конструкція "Янукович - президент, Тимошенко - прем"єр", - заявив він у місті Біла Церква Київської області.

Вся ця "свора" не вилазить один від одного. Вони - переплелися.

"Якщо парламент не буде розпущено, я вам скажу, що відбудеться - Янукович остаточно об"єднається з Тимошенко. Партія буде називатися "Єдина Україна", - висловив припущення Яценюк, цитує його прес-служба.

Політик підкреслив, що в цьому зацікавлене оточення обох цих кандидатів у президенти.

"Їхні команди - це одне й те саме. Це ж вам так зовні показують, що вона йому про одне, він їй про інше. А внизу вся ця "свора" не вилазить один від одного. Вони - переплелися. У них спільні бізнеси, спільні інтереси.

Вони будуть робити все для того, щоб після виборів залишилася конструкція: Янукович - президент, Тимошенко - прем"єр-міністр", - зазначив  Яценюк.

Нагадаємо, що вчора Яценюк назвав Тимошенко - вірусом. Він заявив, що прем"єрка "прагне повністю узурпувати владу в країні".

"Там же повне інфікування влади. Вірус Ю1Я1 – це страшний вірус", - додав Яценюк. За його словами, "анамнез цієї хвороби - це повна і безмежна влада".

Зараз ви читаєте новину «Спільна партія Тимошенко і Януковича називатиметься "Єдина Україна" - Яценюк ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути