вівторок, 01 грудня 2009 14:27

Депутати прийняли закон про реєстр виборців і запанікували

Депутати прийняли закон про реєстр виборців і запанікували

Верховна Рада прийняла в другому читанні зміни до закону про держреєстр виборців. "За" проголосував 231 депутат. При цьому Рада змогла прийняти тільки дві поправки до цього закону. Тепер, за словами представників фракцій БЮТ, НУНС і Блоку Литвина, закон розбалансований і суперечить закону про вибори Президента.

Депутат від БЛ Олег Зарубінський та бютівець Валерій Писаренко запропонували скасувати рішення згідно із законом і відправити його на повторне друге читання.

"Чесно, і соромно, і сумно дивитися на вас зараз. Не минуло і п"ять хвилин, як ви проголосували за закон про держреєстр, а тепер кажете, що закон треба скасовувати. Про що вигадали п"ять хвилин назад?" - запитала депутат від ПР Олена Лукаш.

"Коли ви показали повну нездатність забезпечити права громадян на голосуванні, ви хочете нашими голосами залатати діри. Скасуйте своє власне рішення і відправте закон на повторне друге читання. Не соромтесь", - підкреслила вона.

У результаті законопроект відправили на третє читання, за скасування рішення згідно із законом не набралося голосів - лише 97 депутатів підтримали таку пропозицію.

УБР

Зараз ви читаєте новину «Депутати прийняли закон про реєстр виборців і запанікували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути