Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2009 08:54

Тимошенко каже, що Ющенко старається для Фірташа

Тимошенко каже, що Ющенко старається для Фірташа
Президент Віктор Ющенко хоче повернути на газовий ринок компанію РосУкрЕнерго.

Такий висновок можна зробити зі слів прем"єра Юлії Тимошенко в інтерв"ю телеканалу ICTV.

Коментуючи листа президента Віктора Ющенка російському президенту Дмитру Медведєву щодо необхідності зміни газових контрактів, вона сказала: "Вимагають повернути РосУкрЕнерго".

"Ті люди, які уособлюють РУЕ - Фірташ і команда – це права рука президента. Це і є РУЕ", - сказала прем"єр.

"І тому всі вимагають зміни контрактів для того, щоб вставити туди цього посередника, який непогано доївся для політиків. І тому, я думаю, що і далі будуть вимагати зміни контрактів. Але я цього не допущу", - заявила Тимошенко.

"Я знаю, багато сварять цей контракт, комусь не подобається. Я думаю, що причиною є те, що найвищі посадові особи держави як влади, так і опозиції, на жаль, були утримані за рахунок РУЕ, вони, по суті, жили за рахунок цих фінансових ресурсів", - наголосила вона.

"Тому мені це не можуть пробачити і сварять цей контракт новий, маючи таку невеличку надію, що повернеться старий режим корупційний в газовій сфері, який дасть можливість і далі високим політикам заробляти на природному газі", - заявила Тимошенко.

Крім того, відповідаючи на питання, чи можна після переговорів українського і російського прем"єрів у Ялті сказати, що під Новий рік не буде "газових сюрпризів", вона заявила: "Я можу про це впевнено сказати", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що Ющенко старається для Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути