Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 15:44

Балога вимагає посади у обмін на підписи за Кириленка

Балога вимагає посади у обмін на підписи за Кириленка
Анонімне джерело у фракції НУ-НС повідомило Gazeta.ua, що ніби-то колишній глава Секретаріату президента Віктор Балога хоче кілька посад в місцевих органах влади. За словами співбесідника, за таку послугу депутати з "Єдиного центру" проголосують за кандидатуру В"ячеслава Кириленка на посаду лідера фракції НУ-НС.

"Балога хоче три посади в областях. Нам не озвучують, які посади хочуть. Але думаю, мова йде про голів управлінь, заступників глав адміністрацій. Невідомо також, в яких областях мають бути ці призначення", - розповів один із "нунсівців", який побажав не називатись.

У фракції також заявляють, що Віктор Балога хоче зустрітися із президентом Віктором Ющенком, щоб "озвучити свої бажання".

"Він планує провести цю зустріч в найближчі дні. Чекав повернення глави держави з Арабських Еміратів", - додав нардеп.

Однак у НУ-НС додають, що президент не хоче цієї зустрічі.

"Тому питання по Кириленку досі висить, бо депутати з "ЄЦ" не дають остаточної згоди. Як тільки вони визначаться, питання із лідером фракції буде вирішено", - вважає співбесідник.

Під час президентської кампанії 2004 року Віктор Балога був довіреною особою Віктора Ющенка на Закарпатті. На дострокових парламентських виборах очолював виборчий штаб "Нашої України – Народної самооборони". 19 травня цього року звільнився з посади глави Секретаріату президента. Заявляв, що виступає проти балотування Ющенка на другий президентський термін.

Зараз ви читаєте новину «Балога вимагає посади у обмін на підписи за Кириленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути