Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 14:10

Тимошенко хотіла оселитися на дачі в Межигір"ї. Є докази

Тимошенко хотіла оселитися на дачі в Межигір"ї. Є докази

Партія регіонів може оприлюднити дані, які підтверджуюють, що в 2005 році прем"єр-міністр Юлія Тимошенко мала намір оселитися в урядовій резиденції "Межигір"я", де зараз проживає лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Про це заявила народний депутат Ганна Герман.

На питання, чи побачить громадськість документи, підтверджуючі право власності Януковича на "Межигір"я", і документи, вилучені з Вишгородської райдержадміністрації за вказівкою Миколи Джиги, голови тимчасової слідчої комісії з незаконного затримання глави Донецької облради Бориса Колесникова, Герман відповіла ствердно.

"Я думаю, що побачать не тільки документи, я думаю, побачать ті документи і свідоцтва, коли Юлія Володимирівна намагалася захопити... Ми ж не говорили ніколи про те, як в 2005 році приїхала туди (у "Межигір"я") Юлія Володимирівна, зірвала всі підлоги, сказала то прибрати, то перебудувати, вбахала туди величезні гроші і почала ремонт під себе. Але тут її зняли з посади", - сказала Герман.

На питання, чому вони раніше про це не повідомляли, народний депутат відповіла, що "всьому свій час".

"Ми не поспішаємо, тому що людина, коли вона знає, що вона стоїть на твердому ґрунті, вона ніколи не намагається швидко втекти, як та, яка стоїть на якомусь болоті. У нас є ці факти, у нас є докази, у нас все є.

У нас є люди, які там працювали від неї. Більш того, у нас є навіть факти, про які я б не хотіла говорити з ранішого періоду Юлії Володимирівни, коли був прем"єром ще Павло Лазаренко, який теж був пов"язаний з "Межигір"ям", і там були дуже цікаві історії. Якщо Юлія Володимирівна наполягатиме, ми все пригадаємо", - пообіцяла Ганна Герман.

Острів
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хотіла оселитися на дачі в Межигір"ї. Є докази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути