Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2009 08:44

Наставник збірної України з хокею очолив збірну Білорусі

Наставник збірної України з хокею очолив збірну Білорусі

Михайло Захаров, який нещодавно розпочав роботу зі збірною України з хокею, очолить збірну Білорусі на час підготовки та проведення Олімпійських ігор-2010 у Ванкувері.

На спільному засіданні Мінспорту та постійної комісії НОК Білорусі по роботі з федераціями з видів спорту було ухвалено рішення рекомендувати Мінспорту кандидатуру Захарова для призначення на посаду головного тренера національної команди.

Заслужений тренер Республіки Білорусь Михайло Захаров понад 10 років беззмінно очолює мінську "Юність", яку 4 рази приводив до титулу чемпіона Білорусі (2004, 2005, 2006, 2009), завоював із командою срібні (2008) та бронзові (2007) нагороди національної першості та є одним із найбільш титулованих тренерів хокейних країни.

У 2007 році під керівництвом Михайла Захарова мінська "Юність" стала володарем Континентального кубка - другого за значимістю європейського клубного трофею. Тричі визнавався найкращим хокейним тренером Білорусі.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної України з хокею очолив збірну Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути