Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 16:17

Газзаєву запропонували посаду наставника збірної Росії

Газзаєву запропонували посаду наставника збірної Росії

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв став одним з кандидатів на місце Гууса Хіддінка біля керма збірної Росії після чемпіонату світу-2010 в ПАР.

Представники Російського футбольного союзу (РФС) вже зв"язалися з 55-річним тренером і попередили про можливу пропозицію. Найбільш титулований тренер Росії має наміри вдруге стати біля керма національної збірної Росії.

"У мене вже був досвід роботи в збірній Росії. Це мені дуже багато чого дало. Зараз мені цікаво працювати і з клубом, і хотілося б попрацювати з національною командою. Тут головне ще з яким клубом і з якою збірної працювати. Але в той же час я не приховую, що обов"язково попрацюю ще в нашій збірній... Принаймні таку мету я перед собою поставив", – відзначив Газзаєв.

Таким чином, у тому випадку, якщо італієць Роберто Манчіні, який також веде переговори з РФС, відмовиться очолити збірну Росії, то цю пропозицію може прийняти Валерій Газзаєв.

Цікаво, що в Російському футбольному союзі навіть згодні на суміщення Газзаєвим постів головного київського "Динамо" і збірної Росії. Адже дозволили ж сидіти на двох кріслах голландцеві Гуусу Хіддінку. Тим більше, що Валерію Георгійовичу доведеться розриватися не між Москвою і Лондоном, а між російською столицею і Києвом, летіти до якого не більше півтори години – а це як дорога в пробці від будинку тренера до тренувальної бази ЦСКА у Ватутінках.

lifesports.ru

Зараз ви читаєте новину «Газзаєву запропонували посаду наставника збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути