Ексклюзиви
неділя, 04 жовтня 2009 10:44

Ліві висунули Симоненка кандидатом в президенти

Ліві висунули Симоненка кандидатом в президенти

Комуністична партія України увійде до виборчого Блоку лівих і лівоцентристських сил, які на президентських виборах підтримають кандидатуру лідера Компартії Петра Симоненка.

Таке рішення було ухвалене на позачерговому 43-му з"їзді Компартії України, який пройшов у суботу в Києві.

"З"їзд ухвалив рішення про створення Блоку лівих і лівоцентристських сил разом з партіями "Справедливість", "Союз лівих сил", "Соціал-демократична партія України (об"єднана)", - сказав Симоненко.

З"їзд також ухвалив рішення висунути єдиним кандидатом від Блоку на посаду президента лідера першого секретаря ЦК Компартії України Симоненка.

Під час своєї доповіді Симоненко заявив, що Блок лівих і лівоцентристських сил створюється не лише для участі у президентських виборах, але й на тривалішу перспективу - для участі в місцевих і парламентських виборах.

Блок лівих сил у складі чотирьох партій було створено 14 вересня. Соціалістична партія України на чолі з Олександром Морозом і Прогресивна соціалістична партія Наталії Вітренко не приєдналися до цього об"єднання.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Ліві висунули Симоненка кандидатом в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути