вівторок, 22 вересня 2009 23:28

Власенко й Окунська ділять дочок

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  Модель Наталя Окунська з дочками Машею та Поліною (праворуч). Поліна — рідна дочка юриста Сергія Власенка, другу дівчинку він усиновив
Модель Наталя Окунська з дочками Машею та Поліною (праворуч). Поліна — рідна дочка юриста Сергія Власенка, другу дівчинку він усиновив

Нардеп-"бютівець" 42-річний Сергій Власенко судиться з екс-дружиною — київською моделлю Наталею Окунською, 38 років. Він хоче відсудити дочок.

16 вересня екс-подружжя викликали до Печерського райсуду столиці. Журналістів впускають до зали засідань на 10 хв. Наталя і Сергій сідають по різні боки столу. Обоє прийшли з адвокатом та двома представниками. В Окунської очі густо підведені чорним олівцем. Поруч із нею сидить син, 16-річний Андрій.

Власенко просить зробити засідання закритим.

— Не підтримую, — підскакує зі стільця Окунська. — Про наше розлучення знають і діти, і школа.

Суддя оголошує засідання закритим. За годину Власенко виходить із зали. Відмовляється давати коментарі та сідає у чорний "лексус". Виходять Наталя й Андрій.

— Так нічого й не вирішили, — знизує той плечима. — Власенко перетворив наше життя на жах. Я від імені всіх дітей кажу, що ми хочемо лишитися з мамою.

Наталя говорить, що на двох дочок Сергій щомісяця дає 7 тис. гривень. Але вона цих коштів не бере.

Він має платити по тисячі доларів на кожну дівчинку

— Це дуже мало, з огляду на умови, в яких діти жили до розлучення. До того ж він вимагає, щоб я показувала чеки, на що витрачаю його гроші. Через таку смішну суму не збираюся принижуватися. Він має платити по тисячі доларів на кожну дівчинку, щоб вони могли отримати належне виховання.

Кажуть, пара розлучилася через зраду Наталі із 40-річним бізнесменом Артемом Тараненком. Наталя скаржиться, що чоловік її побив.

— Звинуватив мене в аморальній поведінці. Сказав, що його лякає моє модельне минуле і що в мене тільки середня освіта. Чого ж його це не страхало, коли одружувався? Коли розходилися — пообіцяв, що діти залишаться зі мною, якщо все майно перейде йому. Юристам не можна вірити на слово, з ними треба укладати письмові угоди.

Їй залишився автомобіль "Субару Трібека" і квартира на вул. Шота Руставелі в центрі Києва. Сергій узяв будинок, дачу вартістю 500 тис. грн та "Лексус LS 460".

— Із їхньою сім"єю я познайомилася на якійсь із вечірок, — каже 31-річна травесті-діва Монро. — Рік тому світською тусовкою літали у Донецьк на відкриття ресторану. Наталя була з чоловіком. Вели себе як закохані. Я ще ними милувалася. А через кілька тижнів почула, що вони розлучаються. Була в шоці, чого все це так швидко сталося. Відтоді слідкую за усіма судовими процесами, пов"язаними з їхньою сім"єю.

Монро не підтримує ні Сергія, ні Наталю, бо не знає деталей їхнього сімейного життя.

Перша дружина Сергія загинула в автокатастрофі

Перша дружина Сергія Власенка — Ольга Бура — 2004-го загинула в автокатастрофі. Вона була телеведучою на Першому національному каналі. У Наталії Окунської це третій шлюб. Від чоловіка Олександра вона народила 16-річного Андрія та 12-річного Ігоря. Три роки жила з бізнесменом Дмитром, власником кількох столичних магазинів музичних інструментів. Розійшлися на третій день після народження доньки Маші. Артем Тараненко, з яким Наталя начебто мала близькі стосунки, коли була в шлюбі з Власенком, — неодружений. Він син екс-посла України на Кубі, в Іспанії та Мексиці Олександра Тараненка. Має доньку. Наталя каже, що Артем виявився слабкою людиною, тому вона пішла від нього "далі".

Зараз ви читаєте новину «Власенко й Окунська ділять дочок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути