вівторок, 15 вересня 2009 16:43

Євро-2012. Ситуація в Україні перейшла до помаранчевої зони небезпеки

Євро-2012. Ситуація в Україні перейшла до помаранчевої зони небезпеки

Україна і Польща досягли певного прогресу в процесі підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це заявив президент УЄФА Мішель Платіні після засідання виконкому УЄФА.

"Ситуація перейшла з червоної зони небезпеки до помаранчевої. Це прекрасні новини для нас. В Україні справи значно покращилися, так само як і у їхніх партнерів Польщі", - сказав Платіні, якого цитує "Reuters".

Президент УЄФА відзначив, що хотів би привітати українську владу з частковим вирішенням проблеми про розміщення гостей турніру. "Вони раптом узяли необхідні готелі нізвідки. Я так і не зрозумів, де вони взялися, але вони знайшлися", - підкреслив він.

"Добре, що в Україні ситуація перейшла до помаранчевого світла. Але наша мета, якнайшвидше отримати зелене світло", - додав Платіні.

Нагадаємо, УЄФА затвердила Київ як місто для проведення матчів групової стадії Євро-2012, матчу або матчів чвертьфіналу і одного матчу півфіналу. Фінальний матч відбудеться в Києві тільки в тому випадку, якщо до 30 листопада 2009 року будуть виконані всі умови, що стосуються стадіону, інфраструктури аеропорту, регіонального транспорту і розміщення.

Донецьк, Львів і Харків поки не затверджені як міста для проведення матчів групової стадії Євро-2012. Містам надано час до 30 листопада 2009 року, щоб виконати зазначені умови, що стосуються стадіонів, інфраструктури аеропортів, регіонального транспорту і розміщення.

Дніпропетровськ і Одеса не затверджені як міста для проведення матчів і не враховуються як резервні міста.

Від Польщі остаточно затверджено чотири міста: Варшава, Познань, Вроцлав і Гданьськ.

Ліга.net

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Ситуація в Україні перейшла до помаранчевої зони небезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути