Ексклюзиви
субота, 12 вересня 2009 13:57

НУ-НС підтримає Тимошенко в обмін на спільні дії

НУ-НС підтримає Тимошенко в обмін на спільні дії

Парламентська фракція "НУ—НС" склала і передала Юлії Тимошенко документ про співпрацю під час виборчої кампанії та після її завершення. Про це в інтерв"ю "Дзеркалу тижня" повідомив народний депутат Олександр Третьяков.

"Уже складено відповідний документ — угода між кандидатом у президенти і фракцією "НУ—НС". Минулого тижня ми її передали прем"єру. "НУ—НС" підтримає Тимошенко лише в обмін на підпис під угодою про спільні дії після виборів", — повідомив Третьяков.

На питання про те, які саме питання регулює складена угода, народний депутат відповів: "Вектор країни. Європа, НАТО. Парламентсько-президентська республіка. Там відповіді на всі ключові запитання. Як ми ведемо кампанію? Що ми робимо після виборів? Як ми бачимо розвиток країни? Як формуватиметься Кабмін? Як будемо ділити зони відповідальності? Чим буде займатися наша фракція?"

Він підкреслив, що угода фракції "НУ—НС" і Юлії Тимошенко є спробою змусити кандидата на пост президента точно визначити свою передвиборчу програму.

"Нас не цікавить "одобрямс", ми не хочемо бути під кимось — Ющенко дав нам гарний урок. Кумирів більше нема. Ми хочемо чітко знати плани кандидата. До виборів", — заявив депутат.

За словами Олександра Третьякова, Юлія Тимошенко вже дала принципову згоду на підписання документа.

При цьому він визнав, що у фракції "НУ—НС" відсутні які-небудь додаткові гарантії виконання підписаної угоди.

"На жаль, страхові компанії на політичному ринку не працюють. Залишається повірити публічному слову і підпису. Ну а у разі чого — просто подивитися в очі Юлії Володимирівні", — заявив Третьяков.

Зараз ви читаєте новину «НУ-НС підтримає Тимошенко в обмін на спільні дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути