Ексклюзиви
пʼятниця, 14 серпня 2009 08:21

Проти Ратушняка порушили дві кримінальні справи

Автор: фото з сайту narodna.org.ua
  Мер Ужгорода Сергій Ратушняк очолює Закарпатську організацію Народної партії Володимира Литвина
Мер Ужгорода Сергій Ратушняк очолює Закарпатську організацію Народної партії Володимира Литвина

Тиждень триває історія з мером Ужгорода 48-річним Сергієм Ратушняком і активісткою "Фронту змін", студенткою Наталією Бутримко, 21 рік. Уранці минулого четверга міський голова напав на дівчину, яка роздавала листівки за кандидата в президенти Арсенія Яценюка, 35 років. Зі струсом головного мозку й забоями її доправили до лікарні.

Ратушняк стверджує, що Наталя Бутримко перша на напала й порвала йому сорочку. І лише тоді, мовляв, мер відштовхнув її. Проти нього порушили дві кримінальні справи: за хуліганство і за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Ратушняк назвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком", "жидом" та "масоном", який нібито за кримінальні гроші збирається стати президентом.

Лідер "Фронту змін" відреагував так:

— Як українець і представник титульної нації хочу запевнити всіх — євреїв, росіян, татар, угорців, усіх, що я буду захищати кожного з них, тому що в багатонаціональності є сила української держави.

Пізніше Ратушняк заявив, що Яценюк — це продовження ери Кучми та Ющенка. Натомість наймолодший кандидат у президенти звинуватив мера в бандитизмі:

— Це представник звірячого обличчя сьогоднішньої влади. Вона виплекана ще з часів феодалізму Павла Лазаренка, тому що і Лозінський, і Ратушняк — колишні члени лазаренківської партії "Громада".

Ратушняк очолює Закарпатську організацію Народної партії Володимира Литвина. В області його називають кримінальним авторитетом на прізвисько Рата.

Зараз ви читаєте новину «Проти Ратушняка порушили дві кримінальні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути