середа, 05 серпня 2009 09:59

Радіо "Динамо" запускає в ефір перші програми

Радіо "Динамо" запускає в ефір перші програми

З 7 серпня в ефірі "Динамо" стартує серія програм-розповідей про найкращі клуби світу – лише клуби-чемпіони, легендарні гравці та тренери в програмі "Найкращі клуби світу". У цю п"ятницю радіостанція розпочне розповідь про "Ліверпуль". З 7 серпня, о 9:10 та 18:10 на радіо "Динамо", 106.0 FM - "Найкращі клуби світу".

Для всіх, хто цікавиться усім різноманіттям спорту, в ефірі з п"ятниці програма "Спортивна енциклопедія". Неймовірні факти, історичні казуси та правила, в які важко повірити. В цій програмі - лише вражаючі сторінки спорту. З 7 серпня, о 7:10 та 17:10 на радіо "Динамо", 106.0 FM - "Спортивна енциклопедія".

І вже традиційно щодня – спортивні новини на радіо "Динамо". Саме тут ви дізнаєтесь останні динамівські новини, оперативні результати матчів, найважливіше зі спортивних майданчиків усього світу. Щодня у будні, на тридцятій хвилині з 7:30 до 19:30 - Новини спорту.

Головною подією п"ятниці стане дебют вечірнього шоу "Великий футбол"! Ведучий радіо Динамо Ярослав Лодигін із журналістом газети Спорт-Експрес Михайлом Співаковським розмовлятимуть про найцікавіше у світі спорту та футболу тощо. Вечір 7 серпня – час не тільки поговорити про новий тур у Прем"єр-лізі, майбутній матч "Динамо" проти "Іллічівця", але й привітати головного тренера з Днем народження. Ексклюзивне інтерв"ю з Валерієм Газзаєвим, коментарі експертів, обговорення останніх і найважливіших новин, а також розіграш квитків на найближчу гру.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Радіо "Динамо" запускає в ефір перші програми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути