Ексклюзиви
середа, 05 серпня 2009 09:14

Лозінський відпочиває на ізраїльському курорті Нетанія

Лозінський відпочиває на ізраїльському курорті Нетанія

Колишній народний депутат Віктор Лозінський, звинувачуваний в здійсненні умисного вбивства і розшукуваний міліцією та Інтерполом, ймовірно, ховається в Ізраїлі, повідомляє сьогодні газета "Коммерсантъ-Украина".

За інформацією джерел видання, слідчій групі відома точна адреса його помешкання в місті Нетанія. Втім, в українському бюро Інтерполу цього не підтверджують, але визнають, що процедура видачі Україні осіб, що ховаються в Ізраїлі, дуже складна.

Про те, що Віктор Лозінський перебуває в Ізраїлі, щоденнику "Коммерсантъ-Украина" повідомив співбесідник, проінформований про хід розслідування. За його словами, слідча група, до складу якої входять представники Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ і Служби безпеки України, має в своєму розпорядженні інформацію про місцезнаходження колишнього народного депутата. Нібито Лозінський вже тривалий час перебуває в курортному місті Нетанія (29 кілометрів від Тель-Авіва), на середземноморському узбережжі Ізраїлю. "Відома точна адреса, за якою він проживає: проспект Беньяміна, будинок 15", - відзначило джерело видання. Це центр міста, один квартал від автовокзалу і 10 хвилин ходьби від моря, уточнює газета.

Нагадаємо, Віктор Лозінський звинувачується у вбивстві Валерія Олійника, мешканця Голованівського району Кіровоградської області, вчиненому 16 червня. У той час пан Лозінський був депутатом фракції БЮТ.

Комерсант-Україна

Зараз ви читаєте новину «Лозінський відпочиває на ізраїльському курорті Нетанія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути