пʼятниця, 31 липня 2009 15:30

Горбаль відповів на погрози Тимошенко

Горбаль відповів на погрози Тимошенко

Народний депутат, член фракції Партії регіонів, співвласник Укргазбанку Василь Горбаль вважає безпідставним звинувачення прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в тому, що представники ПР провели махінації з коштами, призначеними на рефінансування Укргазбанку, що входить до групи найбільших.

Горбаль підкреслив, що акціонери Укргазбанка є партнерами держави і у них залишається право зворотного викупу акцій у держави, яке, за його словами, буде використано.

"Акціонери Укргазбанку залишилися партнерами держави. Тому представники держави повинні украй акуратно ставитися до тих висловів відносно партнерів, які іноді украй некоректні, при цьому, не маючи до цього ніяких підтверджень", - сказав він.

Він також висловив упевненість, що такі заяви прем"єра не вплинуть на стабільну роботу банку.

"Я розумію, що специфіка жанру політичного вимагає від прем"єра показових перемог над кимось, викриття ворогів, знаходження ворогів і, мабуть, таких шукатимуть і в Укргазбанку. Але навіть це у жодному випадку не вплине на стабільну роботу Укргазбанку і на перспективи його подальшого розвитку", - вважає Горбаль.

Він також відзначив стабільну роботу банку, підкресливши, що в банку вводилися деякі обмеження, які останнім часом були зняті.

Нагадаємо, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко звинувачує представників Партії регіонів в махінаціях з коштами, призначеними на рефінансування Укргазбанку, що входить до групи найбільших.

Тимошенко вважає, що факти подібного роду зловживань повинна розслідувати Генеральна прокуратура.

Міністерство фінансів в ході рекапіталізації сконцентрувало 81,58% акцій Укргазбанку (18,42% залишилося у власності колишніх власників).

6 липня НБУ зареєстрував збільшення статутного фонду Укргазбанку на 3,1 млрд. гривень до 3,8 млрд. гривень.

Укргазбанк є публічним акціонерним товариством.

До входження держави до СФ Укргазбанку, фінустанова контролювалася депутатом Ради від ПР Василем Горбалем (39%) і депутатом Київради Олексієм Омельяненком (29%), пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Горбаль відповів на погрози Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути