Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2009 16:21

Україна починає продавати контрольні пакети 15-ти обленерго

Україна починає продавати контрольні пакети 15-ти обленерго

Уряд України прийнв рішення почати процедуру приватизації контрольних пакетів акцій 15 обласних енергозабезпечуючих компаній (обленерго), що входять в статутний капітал Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України", повідомив в.о. глави Фонду держмайна України (ФДМ) Дмитро Парфененко.

"Це не означає, що всі 15 пакетів в один час будуть виставлені на продаж, що ринок обвалиться, що ми будемо все спускати з молотка за безцінь", - сказав він на прес-конференції в четвер у Києві.

За його словами, тільки після ретельних маркетингових досліджень буде встановлена чітка, аргументована послідовність виставляння на продаж пакетів акцій.

"На сьогоднішній день проводиться підготовча робота з продажу цих пакетів акцій", - повідомив він.

Парфененко додав, що на першому етапі вони будуть виведені з НАК "Енергетична компанія України", після чого оцінені, а лише потім буде підготовлений проект умов продажу.

"Якщо поспішити, то, в принципі, перший пакет акцій ми можемо виставити у вересні", - -сказав в.о глави ФДМ, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Україна починає продавати контрольні пакети 15-ти обленерго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути