четвер, 30 липня 2009 13:59

Директора НСК "Олімпійський" звільнили за "грубі порушення"

Директора НСК "Олімпійський" звільнили за "грубі порушення"

Виконуючим обов"язки генерального директора НСК "Олімпійський" призначений Олександр Білокур замість Дмитра Чернявського. Про це повідомив Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко сьогодні в ході засідання штабу по реконструкції НСК "Олімпійський".

Таке рішення було прийнято вчора, 29 липня. Павленко відзначив, що головними завданнями нового керівника НСК "Олімпійський" є в дуже короткі терміни вирішити невирішені проблеми в реконструкції спорткомплексу, а також забезпечити безперебійне фінансування ходу реконструкції.

Міністр додав, що Чернявський був звільнений за грубі порушення в його роботі як посадової особи, відповідальної за реконструкцію спорткомплексу.

"Грубі порушення, постійне невиконання, затримка з боку виконуючого обов"язки генерального директора Чернявського привели до того, що після попереднього конкурсу на цю посаду запрошений Олександр Васильович Білокур, відомий будівельник, людина, яка десятиліття очолює будівельні організації. Я думаю, що це дасть можливість зняти багато питань", - сказав Павленко.

Міністр додав, що, разом з тим, конкурс на посаду генерального директора НСК "Олімпійський" продовжується. "Це приблизно місяць, згідно з законодавством", - уточнив він. Крім того, Міністерство планує оголосити міжнародний конкурс на заступника генерального директора НСК "Олімпійський" з питань експлуатації.

Нагадаємо, Білокур обіймає посаду голови правління ВАТ "Трест "Київміськбуд-1" імені М.П. Завгороднього.

УНІАН, Ліга

Зараз ви читаєте новину «Директора НСК "Олімпійський" звільнили за "грубі порушення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути