четвер, 30 липня 2009 09:59

Рейтинг Черновецького впав удесятеро

Рейтинг Черновецького впав удесятеро

За станом на липень 2009 року електоральний рейтинг Блоку Леоніда Черновецького на гіпотетичних виборах в Київську міську раду опустився до межі соціологічної погрішності. Про це мовиться в оприлюдненому сьогодні на прес-конференції соціологічному дослідженні "Електоральні настрої киян", проведеному Центром соціальних технологій "Соціополіс" .

Як відзначив заступник голови Центру Сергій Литвинов, результати дослідження показали, що нинішній рейтинг політичної сили діючого мера столиці Черновецького протягом року знизився майже вдесятеро - з 30,5% на виборах в Київраду в 2008 році - до 3,2%, що є близьким до межі соціологічної погрішності в даному опитуванні (3,6%).

"Щодо гіпотетичних виборів в Київську міську раду, то в порівнянні з 2008 роком ситуація істотно змінилася. Тепер найвищу підтримку має Блок Віталія Кличка (23,2%). Блок Юлії Тимошенко може розраховувати на підтримку лише 13,3% виборців.

До групи політичних сил, яких кияни хочуть бачити в міській раді, відносяться також Блок Арсенія Яценюка (10,9%), Партія регіонів (7%) і політична сила Анатолія Гриценка (3,9%)", - повідомив результати опитування Литвинов.

За словами експерта, порівнюючи рейтинги політичних сил на виборах у Верховну Раду і в міську раду Києва, можна прийти до висновку, що Блок Юлії Тимошенко і Блок Арсенія Яценюка сприймаються киянами як більшою мірою всеукраїнські, а не київські політичні сили.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг Черновецького впав удесятеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути