Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2009 10:07

Віталій Кличко визначився з датою бою проти Арреоли

Віталій Кличко визначився з датою бою проти Арреоли

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко проведе бій з американцем Крісом Арреолою 26 вересня 2009 року. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene. Наразі сторони ведуть переговори з приводу умов поєдинку. Якщо боксерам та їхнім промоутерам вдасться досягти угоди, бій транслюватиметься на телеканалі HBO.

Раніше передбачалося, що 26 вересня пройде бій відомих средньоваговиків Келлі Павлика і Пола Вільямса, проте цей поєдинок перенесено на 3 жовтня.

Віталій Кличко, який володіє званням чемпіона світу за версією WBC (всесвітня боксерська рада), планував провести захист свого титулу 12 вересня у поєдинку з англійським боксером Девідом Хеєм, проте Хей несподівано домовився про бій з чемпіоном світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація) росіянином Миколою Валуєвим. Після цього Кличко вирішив зустрітися з Арреолою.

28-річний Арреола займає перше місце в рейтингу WBC. За свою кар"єру американець провів 27 боїв, і всі закінчив перемогою. Раніше повідомлялося, що Арреола може зустрітися на рингу з колишнім чемпіоном світу росіянином Олегом Маскаєвим.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко визначився з датою бою проти Арреоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути