понеділок, 15 червня 2009 19:03

Син Ганни Герман загинув в аварії

Автор: фото: Лілія КУШНІРЕНКО
  Автомобіль БМВ, у якому загинув Роман Герман, син народного депутата від Партії регіонів Ганни Герман. Іномарка вибила задній міст у вантажівки ”мерседес” (на задньому плані). У легковика знесло дах. Фото самого Романа дістати не вдалося
Автомобіль БМВ, у якому загинув Роман Герман, син народного депутата від Партії регіонів Ганни Герман. Іномарка вибила задній міст у вантажівки ”мерседес” (на задньому плані). У легковика знесло дах. Фото самого Романа дістати не вдалося

У понеділок о 4.00 в автомобільній катастрофі загинув Роман Герман, молодший син народної депутатки від Партії регіонів Ганни Герман. Йому було 16 років. Трагедія сталася на трасі Одеса—Київ у Кіровоградській області.

Роман повертався зі своїм родичем 20-річним Максимом Зелем із відпочинку в Одесі. Рідний брат Романа і сестра Максима одружені. За кермом БМВ-335 був Зель. На великій швидкості він в"їхав у задній міст фури "Мерседес-Бенц", яка рухалася по крайній правій смузі дороги. Машина спалахнула. Роман загинув на місці. Водій вижив.

О 13.00 у понеділок на 252-му км траса Одеса—Київ перекрита. Стоять три міліцейські автомобілі. Розбитий темний БМВ-335 — на пішохідному перехресті за 150 м від місця аварії. За 30 м від нього — вантажівка "мерседес". У неї вирване ліве заднє колесо, перехилений кузов. Навколо — рештки автомобіля, кров, залишки тіла. За кілька метрів від знівеченого БМВ лежить поліетиленовий пакет. Із нього випали темні чоловічі плавки і білі шкарпетки. Трохи далі — в"язка сушених бичків.

Міліціонери оглядають місце аварії. Про пригоду нічого не розповідають.

— Тут уже половина депутатів Верховної Ради зранку була, усі розпитують. А що, вам треба швидкість БМВ? Ну то напишіть, що їхав 60 кілометрів на годину, — сміється правоохоронець.

За 400 м — ресторанно-готельний комплекс "Батьківська хата", який належить ректору Київського національного університету культури і мистецтв Михайлу Поплавському.

— Вони там відпочивали, — показує на ресторан продавщиця з магазину на автозаправній станції. — Виїхали десь між третьою і четвертою ранку. Мабуть, накурені чи наколоті, бо машину носило. Поїхали по зустрічній смузі, потім вискочили на свою і почали розганятися.

О 7.00 на місце пригоди приїжджає Ганна Герман. З автомобіля не виходить. Кажуть, тіло її сина Романа розірвало. Голову знайшли під вантажівкою.

Водія БМВ відвезли до Ульянівської райлікарні Кіровоградської області. У нього ушкоджені внутрішні органи. Його стан лікарі називають стабільним, середньої тяжкості.

"ГПУ" дотелефонувалася до бабусі загиблого Катерини Стеців. Вона зі сльозами в голосі каже, що їде до Києва і кладе слухавку.

Роман жив сам у центрі Києва, у квартирі на вул. Хмельницького, 29. Батьки живуть у заміському будинку. Ганна Герман говорила в одному з інтерв"ю, що молодший син вважає її поганою кухаркою:

— Роман каже: "Коли спечеш пиріг, не викидай через вікно. А раптом бігтиме кішка і з"їсть пиріг. Шкода тварину". У нього такі жарти.

Також народна депутатка розповідала, що ім"я старшому синові Миколі давала її мама, а молодшому — свекруха.

У подружжя Ганни та Сергія Германів залишився син Микола. Він працює помічником народного депутата від Партії регіонів Тараса Чорновола, має сина.

Зараз ви читаєте новину «Син Ганни Герман загинув в аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути