пʼятниця, 27 лютого 2009 00:48

"Динамо" грає внічию із "Валенсією"... і перемагає

"Динамо" грає внічию із "Валенсією"... і перемагає
У матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубка УЄФА київське "Динамо" зігравши внічию на виїзді з "Валенсією" (2:2) за підсумками двох матчів вийшло до наступного раунду турніру.

Господарі поля з перших же хвилин почали гостро атакувати, проте рахунок на 34-й хвилині відкрили динамівці. Кравець виборов м"яч на лінії штрафної, на крихітній ділянці поля обіграв двох захисників і проштовхнув м"яч під голкіпером -1:0.

Втім "Валенсія" зуміла зрівняти ще до перерви. На останній хвилині першого тайму, після подачі зі штрафного, Марчена звільнився від свого опікуна і без перешкод головою переправив м"яч у верхній кут воріт — 1:1.

На 54-й хвилині матчу господарі вийшли вперед. Фернандеш виконав навіс зі штрафного, Бетао намагався вибити м"яч, але снаряд звалився у нього з ноги Дель Орно в боротьбі з двома захисниками "Динамо" зумів проштовхнути м"яч у сітку воріт.

Проте на 72-й хвилині дублем відзначився Артем Кравець. Корреа пасом між двох захисників вивів Кравця на побачення з голкіпером. Артем зупинився, оцінив ситуацію і спокійно відправив м"яч у ворота — 2:2.

Враховуючи результат першого матчу (1:1), нічийний результат цілком влаштував підопічних Юрія Сьоміна. "Динамо" вийшло в 1/8 Кубка УЄФА, де зустрінеться з харківським "Металістом".

livesport.ru, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" грає внічию із "Валенсією"... і перемагає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути