понеділок, 23 лютого 2009 17:58

"УЄФА вірить в Україну" - Григорій Суркіс

"УЄФА вірить в Україну" - Григорій Суркіс

Вчора під головуванням президента Федерації футболу України Григорія Суркіса відбулося засідання Виконавчого комітету ФФУ, що стосувалося підготовки України до Євро 2012.

Зокрема, Григорії Михайлович зазначив, що "відповідно до висновків делегації УЄФА, яка нещодавно побувала в Україні" зараз стадіони у Дніпропетровську, Харкові та Донецьку навіть не розглядаються як проблемні об"єкти. Натомість, експерти відзначили прогрес у будівництві арен Львова, Одеси та господаря фіналу Євро-2012 Києва.

Також Суркіс відзначив на необхідності приділити особливу увагу аеропортам, повідомивши, що у УЄФА немає претензій в цьому питанні до Києва та Харкова, а ось інші міста суттєво відстають від графіка.

- Загалом, можна зробити висновок, що УЄФА вірить в Україну, у спроможність наших міст та регіонів. Вірить, що в 2012 році ми всі разом проведемо фінал чемпіонату Європи на найвищому рівні. Такі думки, зокрема, лунали і за підсумками нещодавнього візиту до нашої країни генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора, операційного директора УЄФА Мартіна Каллена та інших авторитетних фахівців, − резюмував Григорій Суркіс.

2012ua.net, ФФУ

Зараз ви читаєте новину «"УЄФА вірить в Україну" - Григорій Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути