Ексклюзиви
понеділок, 23 лютого 2009 11:43

Чи піде Яценюк в Президенти, стане відомо у травні

Чи піде Яценюк в Президенти, стане відомо у травні
Народний депутат від НУНС, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк зможе коментувати можливість своєї участі у виборах на пост Президента України лише після 22 травня. Про це Яценюк заявив в інтерв"ю українській службі Бі-Бі-Сі.

"Буде 35 років (22 травня), ось тоді за українською Конституцією я зможу коментувати ці речі. Тут не потрібно бігти попереду подій, все буде сказано в потрібний час і в потрібному місці... Поки що треба рухатися політично вперед, об"єднувати людей, збирати команду однодумців і найважливіше в політиці і владі - що робити і з ким робити", - підкреслив Яценюк.

Мене процес не цікавить - тільки результат

При цьому лідер "Фронту змін" пообіцяв обов"язково оголосити про своє рішення.

"Я не політичне "ляпало". Якщо ти ухвалив рішення, якщо ти про нього оголосив, то ти повинен довести це рішення до кінця і ти повинен перемогти. Мене процес не цікавить, мене цікавить тільки результат", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, раніше заступник глави Секретаріату Президента - Уповноважений Президента з питань контролю за діяльністю СБУ Ігор Пукшин заявив, що чергові вибори Президента згідно з Конституцією України повинні бути призначені на 17 січня 2010 року.

За матеріалами: Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Чи піде Яценюк в Президенти, стане відомо у травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути