вівторок, 10 лютого 2009 11:56

Шевченко не зіграє за збірну України через карієс

Шевченко не зіграє за збірну України через карієс
Стала відома причина, через яку перші матчі збірної України в 2009 році пропустить її капітан форвард "Мілана" Андрій Шевченко.

Нагадаємо, сьогодні на Кіпрі команда Олексія Михайличенка зустрінеться із Словаччиною, а завтра у фіналі або матчі за третє місце - з кимось із пари Сербія - Кіпр. Обидві гри о 19.00 покаже ТРК "Україна" 

Виявляється, ще напередодні спарингу з "Рейнджерс" (2:2) посеред минулого тижня Шева відчув дискомфорт у потилиці через зубний біль. З шотландцями Андрій ще відбігав 69 хвилин - на зубах. Але в суботу вийти на матч Серії А з "Реджиною" (1:1) вже не зміг. Замість цього відправився вирішувати стоматологічні проблеми до Лондона, повідомляє Milannews. Сьогодні Шева повинен повернутися до "россо-нері" і пройти ще один медогляд. Українець сподівається владнати свої проблеми зі здоров"ям до неділі, коли у "Мілана" - дербі з "Інтером", а до збірної приєднатися - вже до відбіркового матчу з Англією 1 квітня в Лондоні.

Цікаво, що стоматологічний візит Шеви до столиці Великої Британії співпав  із відставкою Луїса Сколарі - вже-колишнього тренера "Челсі", куди Андрій зобов"язаний повернутися влітку після закінчення оренди в "Мілані". Як відомо, він і надалі хоче залишитися в Італії, але можливо, думка форварда зміниться, коли він дізнається ім"я нового наставника "аристократів". У претендентах - "росіянин" Хіддінк, вже знайомий Грант і кумир фанів "Челсі" Дзола.

За інформацією: Milannews, Сегодня, AFP

Зараз ви читаєте новину «Шевченко не зіграє за збірну України через карієс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути