Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2009 13:44

Янукович розповів про своє здоров"я

Янукович розповів про своє здоров"я
58-річний голова Партії регіонів Віктор Янукович ліг на лікування у клініку "Феофанія" в Києві. Про це у понеділок повідомив колишній його перший заступник в уряді Микола Азаров. Кореспондент "ГПУ" зателефонувала лідеру опозиції на мобільний.

- Приходить час, коли треба починати займатися здоров"ям, - важко дихає у слухавку він. - Все нормально. Лікуюся потихеньку. На роботу вже скоро вийду.

На що хворіє, Янукович не зізнається. Каже, що є "невеличка проблема". На Водохреще Янукович збирався купатися в ополонці. Але лікарі заборонили, бо він недавно хворів.

Останній раз у Верховну Раду він приходив два тижні тому. Мав свіжу засмагу. Однак на запитання про місце відпочинку, Янукович не відповів. Сказав, що працював.

Зазвичай Віктор Янукович лікується за кордоном. Два роки тому йому зробили операцію на коліні у Барселоні. Він пошкодив коліно коли грав у теніс. Це була повторна травма. Вперше це сталося 1984 року під час гри у футбол.

Після операції лідер "Регіонів" кілька разів літав у Іспанію на реабілітацію. А влітку 2007- го поправляв здоров"я на російському Алтаї. Лікувався пантами - ліками, які виготовляють із рогів молодого оленя. Вони омолоджують організм.

Gazeta.ua Оксана ПЕРЕВОЗНА
Зараз ви читаєте новину «Янукович розповів про своє здоров"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути