Ексклюзиви
понеділок, 26 січня 2009 15:53

В Америці обрали найкрасивішу дівчину

В Америці обрали найкрасивішу дівчину
Барвисте шоу "Міс Америка-2009" в 88-й раз відбулося в Лас-Вегасі в знаменитому Planet Hollywood, - повідомляють Дни.ру. З 52 конкурсанток глядацька аудиторія відразу виділила привабливу шатенку. Переваги глядачів явно співпали і з остаточною думкою журі, яке виділило не тільки відмінні зовнішні дані новоявленої королеви краси, але і відзначило відмінне відчуття гумору дівчини, інтелект та невимушеність.

Звання Міс Америка-2009 удостоїлася 22-річна Кейті Стем. У 15 років дівчина стала виступати на конкурсах краси, а титул "Міс Індіана" вона завоювала в 2007 році. В даний час дівчина вчиться на відділенні засобів комунікації в Університеті Індіанаполіса і мріє стати кореспондентом або ведучою новин.

Стем вдалося перемогти, не дивлячись на ангіну. Вона зірвала оплески глядачів, коли під час конкурсу талантів виконала пісню "Via Dolorosa". Переможниця національного конкурсу отримала не тільки корону, але 50 тисяч доларів, які вона зможе використати на оплату навчання в одному з університетів США. Крім того, протягом року дівчина братиме участь в різних добродійних та громадських акціях.

Саме Стем була однією з чотирьох конкурсанток, за вихід яких у фінал проголосували телеглядачі, - уточнює РИА "Новости". Всього фіналісток було п"ятнадцять: одинадцять з них визначили судді, серед яких, - актриса Лора Белл Банді, "Міс Америка" 1999 року Ніколь Джонсон, знаменитий дизайнер зачісок Кен Пейвс і плавець-олімпієць Каллен Джонс. У фіналі красуні виходили на сцену в бальних сукнях, джинсах та бікіні.

Юна Стем, на відміну від суперниць, є майже професійною телеведучою - вона працює відразу на двох телеканалах Індіани - WTHR і WISH. Крім того, журі підкреслило, що вона ставить перед собою конкретні цілі, є "ідеальною студенткою" і чудово орієнтується в політиці та соціології. На думку одного з університетських викладачів міс Стем, Скотта Екера, окрім краси і лідерських якостей у нової американської королеви краси є рідкісні таланти телеведучої, репортера, інтерв"юера і телесценариста. "Іноді зустрічаються студенти, про яких хочеться сказати: "Одного разу ми працюватимемо на нього". Кейті якраз з таких" - заявив він в інтерв"ю університетській газеті.

На журі "Міс Америки" також справили враження вокальні дані міс Стем - під час так званого конкурсу талантів вона виконала композицію "Хресний шлях" з фільму "Пристрасті Христові". Затьмарити конкуренток в цьому змаганні було нелегко - так, одна з них, "Міс Каліфорнія", колишня "Міс Голлівуд", професійна балерина Джекі Гейст, виступила з легендарним балетним номером "Вмираючий лебідь", а інша - представниця штату Теннессі - виконала оперну арію на італійській мові.

У конкурсі купальних костюмів Стем дефілювала по сцені в чорному бікіні, крім того, вона продемонструвала глядачам білу мереживну вечірню сукню з голим плечем.

Відзначимо, що останніми роками конкурс "Міс Америка", покликаний обрати "ідеальну американку", яка поєднує в собі красу, витонченість, розум, артистизм і чистоту, втратив минуле значення. Щоб дещо "усучаснити" конкурс, минулого року до традиційних етапів змагання було додано "джинсове дефіле".

Зараз ви читаєте новину «В Америці обрали найкрасивішу дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути