неділя, 11 січня 2009 09:34

Тимошенко сподівається, що Путін не забув своїх обіцянок

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко розраховує, що Україні вдасться домовитися з Росією про поетапне підвищення цін на газ протягом 3-х років.

Про це вона повідомила на спільній прес-конференції з прем`єр-міністром Чехії Міреком Тополанеком за підсумками переговорів в Києві, які завершилися в ніч з суботи на неділю.

"Я вірю у те, що Меморандум, який ми підписали з прем"єр-міністром Росії Путіним 2 жовтня, є змістовним, а не порожнім документом. Я думаю, що, опираючись на цей Меморандум, який українська сторона до сьогодні повністю виконує, що ми підпишемо ту ціну, про яку домовилися, – тобто поступово, поетапно, пропорційно протягом 3-х років збільшується з сьогоднішньої ціни до середньоєвропейської і ціна на транзит, і ціна на газ", - сказала Ю.Тимошенко.

Прем`єр-міністр підкреслила, що українська сторона має намір продовжувати переговори з Росією на всіх рівнях влади, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко сподівається, що Путін не забув своїх обіцянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути