Ексклюзиви
пʼятниця, 09 січня 2009 11:53

Досягнуто угоди з моніторингу транзиту газу

Угода з моніторингу транзиту газу по території України досягнута, сказано в повідомленні прес-служби виконавчої влади Євросоюзу.

"Угода по деталям моніторингової місії тепер досягнуто. На даний момент імперативом є те, щоб газ почав надходити в Європейський Союз без будь-якої подальшої затримки", - йдеться в заяві Єврокомісії.

У той же час голова правління Газпрому Олексій Міллер заявив, що спостерігачам багатосторонньої комісії з моніторингу транзиту газу через Україну дозволять працювати на газовимірювальних станціях в Росії по українському кордону.

"У разі створення багатосторонньої комісії з моніторингу транзиту газу через територію України Газпром, звичайно ж, надасть можливість для роботи спостерігачів комісії на газовимірювальних станціях в Росії по українському кордону", - заявив Міллер.

Нагадаємо, сьогодні, 9 січня, в Україну прибуде місія європейських експертів з метою моніторингу транзиту російського газу через українську територію, повідолмляє РИА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Досягнуто угоди з моніторингу транзиту газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути