Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2008 19:11

Слова Віталія Кличка потрапили в ТОП-10 спортивних афоризмів року

Слова Віталія Кличка потрапили в ТОП-10 спортивних афоризмів року

Слова Віталія Кличка потрапили в рейтинг кращих висловів, зроблених в 2008 році представниками світу спорту. Цей рейтинг був складений німецькою газетою Bild, а окрім українського боксера в нього потрапили наставник збірної Росії з футболу Гуус Хідінк, плавець Майкл Фелпс, тенісист Рафаель Надаль та інші.

Лідером рейтингу Bild став восьмиразовий чемпіон Олімпіади-2008 американський плавець Майкл Фелпс. "Оскільки багато хто говорив, що це неможливо, то мені довелося уявити це", - сказав Фелпс після того, як виграв восьме золото Пекіна.

Голландський тренер російської збірної зайняв в рейтингу Bild друге місце із заявою, зробленою ним напередодні матчу 1/4 фіналу Євро-2008 Голландія - Росія. "Сподіваюся, завтра я стану справжнім зрадником. Будучи зрадником, я хочу бути дуже хорошим зрадником", - сказав тоді Хіддінк. Збірна Росії перемогла голландців (3:1 в додатковий час) і вийшла в півфінал.

Третє місце зайняв перша ракетка світу Рафаель Надаль: "Майже ідеальний сезон, правда?" - запитав іспанець після перемог на RolandGarros і Вімблдоні. Четверте місце дісталося російській тенісистці Аллі Кудрявцевій за коментар після перемоги над Марією Шараповою: "Дуже приємно обіграти Марію. Чому? Ну, мені не подобається, як вона одягається".

П"яте місце зайняв головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер, після поразки від "Ліверпуля" в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів він сказав: "Іноді доводиться ковтати те, що не можна проковтнути". На шостому місці рейтингу опинився бразильський футболіст Роналдо: "Товще я стати вже не міг, мені не вистачало одягу".

Сьоме місце дісталося президентові Міжнародної федерації автоспорту (FIA) Максу Мослі, який, коментуючи звинувачення в садомазохізмі, сказав: "Я займаюся цим 45 років, але я дуже обережний і жодного разу не попадався". Восьме місце зайняв Ленс Армстронг, який оголосив про повернення у велоспорт: "Я вирішив знову сісти на велосипед".

Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко зайняв дев"яте і десяте місця рейтингу. "У нас є мрія, і ми хочемо її виконати, здобути останній чемпіонський пояс для сім"ї Кличко", - таким чином Кличко-старший кинув виклик чемпіонові світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) Миколі Валуєву.

"Я обмотую кулаки підгузниками, просоченими сечею мого трирічного сина Максима. Дитяча сеча корисна, тому що вона чиста, не містить токсичних речовин і не пахне", - зізнався Віталій Кличко після перемоги над нігерійцем Семюелом Пітером.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Слова Віталія Кличка потрапили в ТОП-10 спортивних афоризмів року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути