четвер, 18 грудня 2008 08:22

Кого Ющенко хоче вигнати з "Нашої України" (поіменно)

Кого Ющенко хоче вигнати з "Нашої України" (поіменно)
Вигнання з "Нашої України" і з фракції НУ-НС загрожує депутатам Юрію Ключковському, Ользі Герасим"юк, Руслану Князевичу, Миколі Мартиненку, Олександру Третьякову, Валерію Борисову та Едуарду Зейналову.

Про це сказав народний депутат від блоку НУ-НС Володимир Ар"єв, коментуючи заяву Віктора Ющенка про те, що партія "Народний Союз "Наша Україна" визначиться щодо народних депутатів України, які підтримали коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина.

"Про таку "демократичність" Ющенка я і говорити навіть не хочу. Якщо він вирішить цих людей виключити з партії, якщо так вирішить з"їзд "Народного Союзу "Наша Україна", то це одне питання. А якщо Ющенко захоче виключити з фракції цих парламентаріїв і позбавити їх депутатських мандатів, то це у нього не вийде", - сказав політик.

Він зазначив, що депутати від блоку НУ-НС "захищатимуть своїх колег всіма доступними їм юридичними способами".

Нагадаємо, учора президент заявив, що партія "Народний Союз "Наша Україна" визначиться щодо народних депутатів України, що підтримали коаліцію з БЮТ і Блоком Литвина.

"Ми на тому тижні проводимо другий етап з"їзду, і я переконаний, що з"їзд визначиться з тим, як поставитися до тих людей, які підтримали коаліцію всупереч з"їзду, як цих людей виключити з партії, як цих людей виключити зі списку народних депутатів. Це будь-яка політична сила зробила б", - сказав Ющенко.

Під обіцяні сьогодні Віктором Ющенком "каральні санкції" стосовно тих членів партії "Наша Україна", які поставили свої підписи під коаліційною угодою, з 37 підписантів ризикують потрапити 7 чоловік.

В той же час перший заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив, що позбавити членів фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" депутатських мандатів може тільки міжпартійний з"їзд блоку НУ-НС, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Кого Ющенко хоче вигнати з "Нашої України" (поіменно)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути