Ексклюзиви
середа, 10 грудня 2008 11:53

Коаліційна угода майже готова

Коаліційна угода майже готова
Коаліційна угода майже готова, в даний момент відпрацьовуються правила взаємовідносин у керівних органах коаліції. Про це повідомив БЮТівець Андрій Портнов.

Портнов підкреслив: "Обов"язково в тексті угоди ви побачите основні напрями політики соціально-економічної, у всіх галузях господарства... Зараз йде технічне доопрацювання регламенту роботи коаліції - тобто, яким чином вибудуються стосунки в найвищих органах коаліції, в раді коаліції, на загальних зборах коаліції, яким чином ухвалюватимуться рішення по законопроектах, як вони узгоджуватимуться і виноситимуться на засідання ВР, які права мають члени ради коаліції, як вони вибудовуватимуть свої взаємини з урядом і як буде організована робота над законопроектами".

Нагадаємо, вчора депутати обрали Литвина спікером і оголосили про створення нової коаліції.

За кандидатуру Литвина віддали голоси 3 представники Партії регіонів, 154 депутати від БЮТ, 40 - від НУНС, 27 комуністів і 20 депутатів від Блоку Литвина.

Сьогодні глава Комітету Верховної Ради з питань правосуддя, народний депутат Сергій Ківалов заявив, що коаліції в парламенті як не було, так і немає. Вчорашнє оголошення про створення парламентської більшості він назвав швидше політичним, ніж юридичним, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Коаліційна угода майже готова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути