вівторок, 09 грудня 2008 14:26

Рада може заборонити телепродаж лікарських засобів

Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації пропонує прийняти законопроект N3081 "Про внесення змін до закону України "Про рекламу" (щодо приведення у відповідність до Європейської конвенції про транскордонне телебачення)", поданий Президентом Віктором Ющенком. Про це йдеться в зареєстрованому у ВР проекті постанови N3081/П голови комітету ВР з питань свободи слова та інформації, депутата від Партії регіонів Ганни Герман.

Президентським законопроектом передбачено внести зміни до закону України "Про рекламу" в частині доповнення понятійного апарату новим терміном "телепродаж".

Згідно із змінами, зокрема, забороняється телепродаж лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації, а також медичних послуг.

Також вказується, що "телепродаж повинен містити необхідну, доступну, достовірну аудіовізуальну інформацію про товар, який пропонується", повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Рада може заборонити телепродаж лікарських засобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути