Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 17:40

Гордон Браун навчив Єлизавету ІІ, як говорити про кризу

Гордон Браун навчив Єлизавету ІІ, як говорити про кризу
Королева Великої Британії Єлизавета II розповіла британському парламенту, які заходи необхідно здійснити для протистояння глобальній фінансовій кризі, повідомляє SkyNews. Всього королевою було представлено 13 законопроектів, опрацьовуванням яких парламенту належить зайнятися в 2009 році.

У своїй тронній промові на офіційному відкритті нової сесії британського парламенту Єлизавета II розповіла про необхідність створення спеціальних рахунків для бідних сімей, кошти для яких гарантуватимуться урядом. Крім того, уряд займеться опрацюванням законопроекту, який дозволить державі викупляти не продані іпотечними компаніями будинки та здавати їх в оренду.

Парламент також почне розробку законопроекту, покликаного обмежити приток іммігрантів в країну, а також посилити правила надання британського громадянства, повідомляє AFP. Серед інших законопроектів, озвучених британською королевою, - посилення наркологічного контролю в школах і поправки в антимонопольне законодавство.

Тронною промовою у Великій Британії традиційно відкривається кожна нова сесія парламенту. У цій промові, яку пише і завіряє поточний уряд, британський монарх розповідає парламенту про те, чим той займатиметься наступного року. У 2008 році промову для Єлизавети II готував британський прем"єр-міністр Гордон Браун, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Гордон Браун навчив Єлизавету ІІ, як говорити про кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути